Din indkøbskurv

Luk

GRATIS OMBYTNING AF STØRRELSE I HELE DANMARK

FRI LEVERING VED KØB OVER 499 DKK

FAQ

Spørgsmål om din ordre

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg?
Vi har 1-5 hverdages levering på størstedelen af vores varer, men nogle er der op til 14 hverdages levering på. Det vil fremgå i beskrivelsen af produktet. Er din ordre ikke ankommet inden for den forventede leveringstid, så kontakt os endelig på info@designerdyr.dk. Omhandler det skræddersyet produkter, så husk, at disse kan tage op til 4 uger, da de bliver lavet efter dine specifikke mål. De er håndsyet i Italien, og derfor kan det tage lidt ekstra tid, for at gøre dit produkt perfekt.

Hvilket fragtfirma bruger i? 
Vi bruger GLS, Bring og Postnord på størstedelen af vores produkter. Fragtfirmaet kan varierer, og vi vil refundere jeres difference af forsendelsesomkostninger, hvis I valgte en dyre løsning end i fik. Størstedelen af tiden betyder det dog blot, at du får den direkte til hoveddøren - dette er dog ikke altid tilfældet, medmindre du har betalt for det.

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, hvad gør jeg?
Prøv at tjekke i din spam/reklamepost mappe i din indbakke, og se om den er hoppet derned. Er den ikke her, må du meget gerne kontakte os på info@designerdyr.dk, så vi kan sikre os at alle dine mailoplysninger er korrekte og sende dig en med det samme. 

Hvor er min pakke henne?
Vil du gerne se hvor din pakke befinder sig, kan du følge den via Track & Trace. Når du får trackingnummeret sendt, vil der også forekomme hvilket firma det bliver leveret med, og et link til deres tracking service. Du er altid velkommen til at skrive til mig, så tager jeg kontakten. Følger hver dag op på hvor varerne er henne, og om de sidder fast. 

Jeg valgte forkert størrelse, hvad gør jeg?
Har du bestilt en forkert størrelse, og pakken er endnu ikke sendt, bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@designerdyr.dk, så vi måske kan nå at ændre det til den rigtige størrelse. Har du allerede fået varen, så tilbyder jeg gratis returnering, hvis du bytter til en ny størrelse. Du kan læse mere her

Levering og returnering

Hvordan returnerer jeg en vare?
Du har 100 dages returret fra du modtager din pakke, når du handler hos Designerdyr. Returnering og fragtomkostninger kan ikke refunderes, medmindre du ombytter til en ny størrelse. Specialfremstillet og skræddersyet produkter samt alt med en holdbarhedsdato (plejeprodukter, foder m.v.) kan IKKE returneres eller fortrydes. 

Vil du gerne returner din vare, så skal du følge dette link:
https://retur.pakkelabels.dk/designerdyr

Du kan læse meget mere om vores returneringspolitik og refunderingspolitik under her