Din indkøbskurv

Luk

GRATIS OMBYTNING AF STØRRELSE I HELE DANMARK

FRI LEVERING VED KØB OVER 499 DKK

Om Designerdyr

Designerdyr er en dansk virksomhed, der startede i 2019. Det startede med et ønske om hundetilbehør der passede til hundeejeren og hundeejerens hjem. Jeg følte, at der manglede noget med høj kvalitet, innovativt design og luksusvarer til os der ønsker lidt ekstra. Jeg leverer moderne kæledyrsartikler i høj kvalitet, til ejeren der sætter stil og kæledyr i første række. Jeg følger med i de nyeste trends indenfor dyretilbehør, for at matche den modebevidste hunde- og katteejer, som ønsker dét ekstra for deres kæledyr.

Jeg er en ung kvinde på 21 år, som altid har haft en stor passion og kærlighed for dyr. Jeg har arbejdet med isenkram og design, hvor jeg fik en voksende interesse for indretning, hvortil jeg begyndte at tænke dyr ind i billedet. Jeg startede Designerdyr med drømmen om både at tilgodese mine kæledyr, men at det passede ind i mit hjem. I mine øjne manglede der en onlineportal til alle os, som ønsker kvalitet og design for vores dyr, og vi ikke vil gå på kompromis med hvad vores pjuskede familiemedlemmere sover i, har på eller leger med. Hertil kom idéen om at starte Designerdyr, som jeg inderligt brænder for, og hver dag glæder jeg mig til at servicere mine kunder og kan dele en fælles kærlighed for dyr.

Designerdyr har en spændende række produkter, hvor jeg kun ønsker det bedste for dig og dit kæledyr. Jeg har både luksus hundehalsbånd, lækre hundesenge og sødt hundetøj der helt sikkert vil falde i smag hos din hund. Mine komfortable luksus hundesenge er utrolig behagelige for din hund, og jeg ønsker kun, at din hund får den bedste søvn efter en lang dag med sjov og leg.

Som kunde hos Designerdyr ved du, at du kan handle trygt, og at jeg altid sætter dig i fokus. Det er vigtigt for mig, at mine kunder får en merværdi, og at de stoler på mig. Jeg ønsker komfort, kvalitet og velværd til din hund eller kat.

Jeg gør meget ud af at følge tiden trender, for at jeg altid kan vise dig de nyeste og bedste kollektioner i den bedste kvalitet. Vil du altid være opdateret på, hvad jeg laver, kan du tilmelde dig Designerdyrs nyhedsbrev eller følge Designerdyr på Instagram eller vores Facebook, hvor jeg holder fede konkurrencer. Så er du sikker på, at du ikke går glip af noget!