Din indkøbskurv

Luk

GRATIS OMBYTNING AF STØRRELSE I HELE DANMARK

FRI LEVERING VED KØB OVER 499 DKK

SKRÆDDERSYET HUNDETØJ

Hos Designerdyr sigter jeg altid efter at give mine kunder det bedste til deres hunde. Det kan sommetider være besværligt at finde hundejakker, regnjakker og hundetøj der passer til ens hund, især hvis ens hund er af en speciel race eller blanding. Derfor forhandler jeg håndlavet hundetøj efter dine specifikke mål, så du kan give din hund det perfekte hundetøj. 

Produkterne er håndlavet efter dine mål, så der vil være en ekstra leveringstid, men bare rolig, når du får dit nye hundetøj, så er det ventetiden værd! 

Du kan uden tvivl forkæle din pjuskede ven med det mest behagelige hundetøj, når det er specialsyet. Din hund vil ligne en million!

For at være sikker på at få det perfekte tøj, så kræver det perfekte mål. Her kan du læse mere om hvordan du måler til perfektion.

 

 For korrekt måling:

- Brug et målebånd beregnet til tøj (et blødt målebånd)

- Mål mellemrummet mellem starten af nakken og begyndelsen på halen, imens du holder målebåndet langs rygraden for at bevare den  korrekte kurve fra rygraden. (Mål A)

- Mål rundt om halsen (Mål B)

- Mål rundt om brystkassen ved det bredeste stykke (Mål C)

- Udfyld ordreformen med de korrekte mål

 

VIDEO: MÅL DIN HUND KORREKT

  

POSITIONERING AF HULLET TIL HUNDESELEN

  

Skræddersyet hundetøj

Trives din hund bedst med en hundesele end et halsbånd? Så kan du få lavet et hul på ryggen, som passer præcis med din ønsket hundesele.

For at give de rigtige mål, så skal du måle det præcise mål mellem halsens rod til midten af hundeselens D-ring og angive D-ringens diameter. For den perfekte måling, så skriv også om selens D-ring er parallel eller vinkelret mod rygraden.

Se eventuelt billedet til højre som inspiration og en visuel repræsentation om positionering af hullet.

Dette vil fremgå som "Mål D" 

 

 

 

 

  

ER DU I TVIVL? SÅ KONTAKT MIG!

Det kan for nogen være svært eller forvirrende, at vide hvordan man korrekt måler sin hund. Har du stadig spørgsmål efter videoen og beskrivelsen, vil jeg meget gerne hjælpe dig. Du er velkommen til at skrive på Instagram, Facebook eller i en mail til info@designerdyr.dk, så vi kan finde den perfekte størrelse i fællesskab.